• Adresa

  Cal.25 Octombrie Nr. 37 Ap. 8

 • Contactați-ne

  +40 784 198 498

 • Email: @

  office@baterii-stivuitor.ro


Gun X  IMG GunX PS IMG Item Cropped
Cel mai rapid, mai durabil și cel mai bine vândut pistol de umplere din lume. Economisește bani și timp în depozit.
Chiar dacă utilizați deja sisteme de umplere a bateriilor, este logic să dețineți un pistol de umplere a bateriei.
Proiectat ergonomic: mânerul robust și unghiul duzei de 45 ° face acest pistol foarte confortabil pentru utilizare. Indicator de debit integrat: Vă arată când umplerea sa oprit. Diffuser de flux: convertește fluxul rapid într-un spray ușor și protejează duza împotriva deteriorări. Construită din plastic ABS robust, fabricat din plastic.

HydroPure Deionizer System  IMG PS 300

Sistemul vine cu tot ce aveți nevoie pentru a crea propria apă curată chiar de la robinetul propriu: o placă de montare pe perete, un cartuș Deionizer de mare capacitate, o lumină de puritate, un racord pentru furtun, o racordare rapidă și furtunuri de intrare și ieșire. Instalarea durează doar câteva minute - iar înlocuirea cartușelor uzate durează doar câteva secunde.

CUM FUNCTIONEAZÃ?

În interiorul deionizatorului, apa de la robinet este trecut printr-un cartuș care conține straturi de rășini cationice și anionice care elimină electrostatic impuritățile. Rezultatul este apă foarte pură. Când cartușul este epuizat, acesta este pur și simplu înlocuit cu unul nou.

HydroFill  IMG HydroFill UNB GRADED

Acest rezervor polipropilenic robust de cca. 40L este proiectat să funcționeze cu sisteme de umplere a bateriilor cu flotor sau cu pistoale de udare și să transporte cu ușurință apa către baterii. Umpleți rezervorul din orice sursă de apă adecvată. Bateria sigilată de 12 volți poate fi încărcată de la orice priză de curent alternativ. Trebuie doar să vă conectați la sistemul de alimentare cu baterii și să porniți comutatorul. Nu se utilizează împreună cu sistemul Water Injector System.

Cartușul Mobile Watering este livrat cu 2 metri de furtun (2,7 metri), o baterie sigilată de 12 volți și un încărcător de baterie. Ușor de transportat în locații îndepărtate. Ușor de umplut; deschidere mare. Comutator pornit / oprit din partea din spate a unității Ușor de folosit; instrucțiuni imprimate pe unitate Această alimentare cu apă este de asemenea compatibilă cu pistolul de udare. Pot fi necesare adaptoare suplimentare.
HydroPure Cartridge  IMG PS600 deionizer cartridge

Acest cartuș are o capacitate mare și este ușor și rapid de înlocuit! Cantitatea de apă purificată produsă de cartușul nostru va ajunge în medie la aproximativ 600 de galoane, însă aceasta va varia în funcție de calitatea apei de la robinet - de la 1500 până la 250 de litri. Calitatea apei variază în funcție de locația geografică și de sezonul anul, ceea ce înseamnă că nu există un standard care să poată fi utilizat pentru toate zonele.